Satisfyer Vibes - Petting Hippo - G-punkt Vibrator

Produktkode: 4159
Tilgjengelighet: På lager
495,-

Satisfyer Vibes - Petting Hippo - G-punkt Vibrator

Petting Hippo er perfekt for deg som ønsker en vibrator med dype vibrasjoner, kraftig g-punkt stimulering og setter pris på et enkelt, søtt og brukervennlig design.

 

Vibratoren har en myk, silikonbelagt overflate som ender med en veldig kraftig g-punkt tupp, spesielt laget for å stimulere g-punktet. Petting Hippo har også riller på oversiden og et kraftig skaft som vil stimulere deg på en tilfredsstillende og sensuell måte. Petting Hippo har dype vibrasjoner som trekker godt inn i huden og hele 12 forskjellige vibrasjonsprogrammer å velge imellom. Likevel om vibrasjonene er sterke, er Petting Hippo fortsatt utrolig stille i bruk.

 

Petting Hippo er utviklet med et håndtak i hard hardplast på forsiden, og mykt silikon på baksiden som gjør den enklere å håndtere og endre programmer underveis. Vibratoren er trekt i et lag mykt, høykvalitets silikonmateriale som ikke bare gjør den behagelig å leke, men også enklere å rengjøre.

  Rengjøring
Når du skal rengjøre ditt produkt så skyller du først av med vann, deretter påfører du en leketøyrens uten alkohol og lar det virke i noen minutter før du skyller av igjen. 

Spesifikasjoner

  • Materiale: Silikon / ABS
  • Farge: Dus, mørk rosa
  • Lengde, total: 22,9cm
  • Lengde, brukbar: 16,5cm
  • Vanntett: Ja
  • Oppladbar: Ja

Skriv en anmeldelse

Overskrift:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig Bra