Satisfyer - Curvy Trinity 2 - Trykkbølgevibrator - Sort

Produktkode: 4036519
Tilgjengelighet: På lager
595,-

Satisfyer - Curvy Trinity 2 - Trykkbølgevibrator - Sort

Produktinformasjon

Curvy Trinity 2 gir deg alt i ett! Nyt deilige trykkbølger mot klitoris, utvendig vibrasjoner eller heftige vibrasjoner mot g-punktet - valget er ditt.

I hetten finner du de berømte trykkbølgene som har tatt verden med storm! Trykkbølgene stimulerer klitoris uten direkte berøring, slik at du ikke blir like over-følsom, og skaper en unik sensasjon og stimulering.

Vibratoren har en ergonomisk form og en deilig bøy, som gjør den perfekt for en målrettet stimulering av g-punktet. Vibratoren er også formet som en lay-on vibrator slik at den ligger tett inn mot huden og følger kroppens naturlige former, og du kan la trykkbølge-hetten ligge mot klitoris og selve skaftet ligge mellom kjønnsleppene.

Curvy Trinitys tre motorer kan enkelt kontrolleres ved hjelp av det intuitive kontrollpanelet. Velg mellom hele 11 trykkbølge-intensiteter og 12 vibrasjonsprogrammer. Programmene kan kontrolleres uavhengig av hverandre.

Curvy Trinity 2 er laget av kroppstrygt og hudvennlig silikon som føles behagelig mot huden. Vibratoren er selvfølgelig vanntett slik at du kan nyte den i dusjen, samtidig som det gjør den lekende lett å rengjøre! Vibratoren er også oppladbar og lades enkelt opp med den medfølgende magnetiske ladekabelen.


Rengjøring

Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med leketøy av andre materialer, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Spesifikasjoner
  • Materiale: Silikon, ABS
  • Lengde, total: 16,8 cm
  • Lengde, brukbar innvendig: ca 8 cm
  • Diameter: 4,4 cm
  • Vanntett: Ja, IPX7
  • Batteri: Oppladbart, USB-ladekabel inkludert
  • Ladetid: Opptil 3t
  • Brukstid: Opptil 60 min

Skriv en anmeldelse

Overskrift:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig Bra