Femintimate - Intimrelax

Produktkode: 20371
Tilgjengelighet: På lager
495,-

Femintimate - Intimrelax - Dilatorsett

Femintimate - Intimrelax

 

Intimrelax er et sett med tre staver i myk silikon med varierende størrelser, for behandling av vulvodyni, vaginisme og problemer med penetrering. 

Med disse kan du trene i ditt eget tempo, noen få minutter hver dag. Begynn alltid med den minste og gå over til en større stav når du er komfortabel. Det er viktig at du føler du har kontroll og bestemmer tempoet selv. Bruk gjerne et langvarig, silikonbasert glidemiddel – dette vil gjøre det enklere og mer behagelig å føre staven inn i skjeden.

Kommer i en anonym oppbevaringsboks.

 

Hva er Vulvodyni og Vaginisme?

Vulvodyni er en langvarig smertetilstand rundt skjedeinngangen. Smertene oppstår ved direkte berøring, som for eksempel ved samleie, onanering eller ved bruk av tampong. Smertene beskrives forskjellig; det kan være svie, brenning, stikkende eller kløende.

Om vulvodyni ikke blir behandlet, kan den utvikle seg til vaginisme. Vaginisme er en uvanlig, men frustrerende lidelse som gjør det umulig for kvinner å få noe inn i skjeden. Selv om man ønsker å ha samleie, spenner skjeden så mye at det er umulig. Vaginisme er en smertefull spenningstilstand og ufrivillige sammentrekninger i bekkenbunnen.

 

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Silikon
  • Farge: Rosa
  • Stav S: Lengde: 6,5cm. Omkrets: 0,9cm
  • Stav M: Lengde: 9,5cm. Omkrets: 1,5cm
  • Stav L: Lengde: 12cm. Omkrets: 2,5cm

 

Skriv en anmeldelse

Overskrift:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig Bra