Xtreme Power Engine 2.0 - Justerbar Sexmaskin

Produktkode: 138254
Tilgjengelighet: På lager
8 849,-

MOI - Xtreme Power Engine 2.0 - Justerbar Sexmaskin


Xtreme Power Engine 2.0 er den råeste sexmaskinen fra MOI noensinne.
The Xtreme Power Engine 2.0 fra MOI er en ekstremt kraftig sexmaskin, men fortsatt stødig takket være de geniale sugekoppene på enden av hver fot som vil feste seg på flate, glatte overflater. Når maskinen er på plass vil den holde seg der, og du kan konsentrere deg om viktigere ting - som å bestemme seg for hvilken hastighet og kraft du ønsker.

Sexmaskinen byr på alt fra små, frekke bevegelser til støt du aldri har kjent før. Du kan enkelt endre posisjonen på sexmaskinen, slik at du selv kan stille den inn til ønsket vinkel og posisjon. Start maskinen sakte og gradvis øk kraften til du ikke takler mer. La den ta deg sakte, eller hvis du vil ha mer - skru den opp til maks og opplev en helt fantastisk kraft!

The Xtreme Power Engine 2.0 er justerbar i to forskjellige plasser, slik at du kan enkelt justere den til den vinkelen du ønsker. En solid og brukervennlig klips på bunnen av rammen lar deg enkelt endre bunnvinkelen til sexmaskinen. På toppen finner du en dreieknapp som endrer toppvinkelen til maskinen. The Xtreme Power Engine 2.0 lar deg være kreativ med måten du ønsker å bli tatt på!

Du kan også løsne selve maskinen fra støtten, slik at du kan overlate styringen til en partner eller bruke den på din partner. Maskinen leveres med en tilleggstang hvor du monterer dildoen, og et låsesystem for dildoer som sørger for at det du plasserer på stangen forblir der.


Nøkkelegenskaper

  • Svært kraftig motor
  • Justerbar til alle tenkelige vinkler
  • Fjernkontroll
  • Maks RPM: 176 / Min RPM: 38
  • Avtagbar håndholdt sexmaskin med svingbart håndtak
  • Sterke sugekopper for alle glatte overflater
  • Komptaibel med HUNG og lock-systemer


Skriv en anmeldelse

Overskrift:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig Bra