HOMEPARTY

Nå kan du bestille Homeparty hos Sengekos.

Kanskje du synes det er vanskelig å velge produkter på nett? Da kan Homeparty være tingen. Du får sett, tatt på og spurt om produktene. Så samle noen venner og gjør dere klar for en livlig kveld!

Våre party er i utgangspunktet gratis . Det koster ikke noe å ha besøk av våre konsulenter, men vi har et krav vedrørende oppmøte. Vi forventer at det er minst 8 deltakere og at vi har seriøst interesserte deltakere. Vi er der for å selge og informere. Vi har et minimums krav vedrørende salg på 5000 kr. Selges det for mindre, så har vi et gebyr på 1000 kr for oppmøte og holdt party. Dette belastes eventuelt verten.

For utdrikningslag tar vi 1500 kr.

Ta kontakt med vår konsulent for å booke avtale!

 

Hva skjer på et party?

Først forteller vi litt om sengekos.no.

Så forklarer vi hvordan dere bestiller og får tilsendt varene!

I kofferten er det mange spennende produkter alt fra morosaker, leketøy, glidemiddel, massasje oljer, bdsm og mye mer. Vi har noe for ALLE!

Produktene er klare for framvisning. De blir sendt rundt slik at alle får se å ta på de, og teste ut de funksjonene de måtte ha.

Etter at alle produktene har gått en runde rundt i forsamlingen settes de på et bord slik at dere kan se og ta mer på de før dere bestiller.

Hvor lang tid et party tar varierer noe. Men det tar ca. 2-3 timer.

Til slutt er det klart for bestilling, da kan du velge å ta vår konsulent litt til side om du ikke vil at de andre skal vite hva du bestiller.

Du har flere valg på bestillingsskjemaet du får utlevert. Om du vil ha varene levert til vertinnen, eller sendt de hjem i posten, 

 

Trondheim/Trøndelag

Ta kontakt på post@sengekos.no Tlf: 92897309 for mer info eller bestilling.